Puss- och nakenförbud på danska dagis

Via Hans Engnells blogg läser jag om hur majoriteten förskolor i Danmark börjat förbjuda delar av barns naturliga beteende och lekar, där det förekommer nakenhet eller närmanden, så som pussar.
Det här inlägget av mig är dels en kommentar till denna galna nyhet samt dels ett svar på Hans inlägg.

Jag har i princip upphört att förvånas, även om jag förfäras fortfarande. Jag förfäras (och mår dåligt av) av hetsen, lögnerna och den totala förföljelsen som enbart bygger på ignorans och hjärntvätt. Alla drabbas ju! Varför kan man för en jävla gångs skull inte fatta det? Hur långt ska de gå för att folk ska börja förstå att detta är ren och skär häxjakt. Snart attackerar de väl barnen också? (Även om jag anser att de redan gjort det i många år, fast mer subtilt och i oförstånd). Nej, det behövs riktiga människor med kunskap och vishet som säger ifrån att detta är totala kränkningar av barnen. Man berövar barnens deras fundamentala rättighet till sig själva och sin sexualitet. För sexuella är de. Barn kan faktiskt till och med vara kåta…! Och det andra är att barn måste alltid kunna känna sig trygga och lita på dem de omges av. Vuxna som barn. Att hålla på att klä på dem och undvika fysisk kontakt är så sjukt så jag anser att de skolorna som pysslar med sånt skulle bli av med alla barnen som kommer dit. Dvs föräldrarna borde ta barnen därifrån. Men å andra sidan är det många föräldrar som är så tröga så de hejar på den här utvecklingen. Jag kallar det mental rubbning. Masspsykos.

Jag vill också säga detta, bestämt: att uttalandet som jag ser titt som tätt att ”man börjat se generellt på barn med ‘pedofilers’ ögon”, är en osanning. För det första kan en pedofil se på barn både med sexuellt intresse och med djup kärlek, eller båda. Det liksom varierar. Men det viktigaste är trots allt att man klarar av att skilja på pedofilers känslor inför barn, och de känslor som man som ickepedofil ANTAR, att pedofiler har inför barn. Det är ju där skräcken sitter.

Okunskapen. Den totala oviljan att se att vuxna och barn kan umgås på lika villkor, eftersom man jämför med sig själv som vuxen och utan pedosexuella känslor och mer eller mindre grova brott som man läst om eller hört om av media, som bär störst skuld för spridandet av lögner och ren hatpropaganda.
Som jag ser det så sexualiserar inte pedofiler barnen, för barnen är redan sexuella varelser. Däremot så perverterar många vuxna barnen, då de dels gör barnen till nåt slags åtråvärt objekt för potentiella vuxna, och dels gör det mesta runt barnen till något väldigt förvanskat och verklighetsfrånvänt. Så i min värld är det inte pedofiler som är ”störda” och perversa, utan så många andra vuxna.

Samtidigt skönjer jag också en klar dubbelmoral i uttalandet att ”barn ska få vara barn”, för det är uppenbart att de kan få vara barn så länge det passar de pryda, normativa vuxna som är rädda för tusen och en saker och säger att de bara vill ”skydda” barnen till varje pris. Även om det dels innebär att de då kränker barnen och förbiser fakta samt att de själva kränker barnen genom en hel del annat som de utsätter dem för, fast kanske inte ens reflekterar över. Saker som är minst lika farliga, traumatiserande och kränkande som man anser att sexuell kontakt med vuxna innebär. Och sen har vi den delen där jag tycker att många till syvende och sist faktiskt inte bryr sig så där mycket om barnen som de säger sig göra. Eftersom de ändå kommer i andra hand. Eller så är det en bieffekt av det sjuka beteende som många hönsaktiga föräldrar sysslar med.

För övrigt anser jag att det måste kvitta om det finns folk som jag, t ex, som ser på barnen (även) på ett sexuellt sätt. Dels eftersom man bara inte har råd att ödsla den tiden på att ”vara på vakt” för det, och dels för att barnen inte alls behöver fara illa av att det finns de som ”fluktar” efter dem (när det nu händer). Viktigast är dock att begripa att det är ju en enorm skillnad på att gå från att vara förälskad i barnen, att åtrå dem och känna att man vill bli sexuellt tillfredsställd tillsammans med dem, till att verkligen skrida till verket och ”typ” dra in barnen i nån buske och göra det man tänkte på.

Min teori är snarare den, att det faktiskt vore bättre om folk började se med öppnare ögon och lära sig mer om vad pedofili är. Om attityden var avsevärt mycket mjukare, skulle man troligen till och med kunna anförtro även en man visste var pedosexuell, att ta hand om ens barn.
Nu är det ju mycket så, att det istället får ske i det tysta, bakom fördragna gardiner. Och ofta i hemmen, eftersom det är där de flesta saker händer som har med sex att göra.

En annan oerhört obegriplig sak är att man låter sig lyssna på de mest hysteriska och galna personer och låta dessa styra och ställa. Jag tycker man ska ställa dem mot väggen och kanske lyssna, men sedan totalt ignorera och avfärda dem. De har inget med barnen att göra!

Jag begriper slutligen inte varför man inte kan acceptera och tolerera att barn är och ska få vara sexuella varelser, som även kan få vara – inte objekt, för det är ett subjektivt och förvanskat synsätt – utan föremål för vanlig, naturlig, sund attraktion. T ex förekommer ju barn inom en del erotisk konst. Och jag köper inte att barn används inom sådan konst för att de anses som ”oskyldiga” och asexuella, etc. Det låter mer som ett förnekande.
Barn mår inte dåligt av att det finns vuxna som tycker att de och deras nakna kroppar är det mest estetiska, vackra och sensuella som finns. Snarare far de illa när det kommer vuxna springandes och skrikandes att ”nej, det är fel!”. Då kränker man inte bara de som betraktar barnen, utan även barnen. Även om man försöker ta dem åt sidan. Barnen kommer alltid i kläm.

Om ni kanske inte vill att ”era barn” ska vara ”andra vuxnas sexobjekt”, så är det faktiskt mer ert problem än barnens. För för det första äger ni inte barnen och deras liv och känslor och ni har heller inte rätt att rasera deras tillvaro. Och för det andra så är det högst troligen ytterst ni själva som kommer vara anledningen till att era barn mår dåligt och far illa. Ni kan helt enkelt inte belasta oss pedosexuella för att vi har den åtrå och de känslor vi har. Att vi bara betraktar barnen kan aldrig ses som ett brott eller i det närmaste skadligt för barnen.
Ni, som säger er stå utan skuld, är definitivt de som kastar den första stenen. Bara för att ni är rädda. Men ni vet egentligen inte vad ni är rädda för. Ni bara tror er veta…!

Det här inlägget postades i Barnkärlek, Barns sexuella lekar, Barnsexualitet, Hysteri, Moralpanik, Pedofili, Pedosexualitet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Puss- och nakenförbud på danska dagis

 1. PB skriver:

  Hugs are banned in many schools.

  • Alice-Dagen 365 skriver:

   Det låter helt sjukt…!
   Man kan lika gärna införa ett totalt beröringsförbud i så fall.

   Du bor i Danmark?

   Det verkar som att Danmark minst sagt tappat mark vad gäller demokrati. Hitta en dansk spärrlista över bannlysta internetsidor. Den var l-å-n-g.
   Danmark, liksom Sverige, är på väg utför riktigt rejält. Jag känner ingen tilltro till mitt eget hemland, rent politiskt. Eller mentalt hos befolkningen.
   De flesta människor är för rubbade av samhällsklimatet. De kan inte tänka rationellt längre.

 2. I_am_who_I_am skriver:

  Visst är de obegripligt att man lyssnar på de mest hysteriska personerna vars åsikter oftast verkar vara mer baserade på någon sorts fanatism än på faktisk kunskap.

  Varför kan man inte ha en seriös diskussion om pedosexualitet, och om barns sexualitet för den delen? De hysteriska pedofilhatarna har lagt beslag på debatten, och man borde verkligen ifrågasätta deras motiv.

  • Alice-Dagen 365 skriver:

   Yes. Det stora problemet är ju bland annat att de som är emot ”oss”, anser sig vara så pass kunniga och att det de säger är dogmatiska sanningar.
   Men de misslyckas till och med med att se nyanser både i stort och smått. Allt på grund av rädslan för att man ska så sakteligen börja ”acceptera övergreppen”, eller sexuella handlingar mellan barn och vuxna. Som att ”börjar man tolerera vissa saker så leder det mot en tolerans av övergrepp i slutändan”.

   Det torde vara ganska basal kunskap att pedofiler liksom genomsnittet av befolkningen är emot övergrepp på barn. Möjligen med skillnad ibland att vi pedofiler knappast bara har sexuella övergrepp i åtanke. Det finns så mycket värre och vanligare saker.
   Men istället för att bli erkända för att vi klarar att nyansera, blir vi förstås anklagade för att ha ”agendor” och baktankar.

   De värsta av våra motståndare drar sig aldrig för att benämna oss som inget mindre än psykopater.
   Personligen anser jag vad gäller mig själv att jag är väldigt godhjärtad och att rättvisa är för mig det viktigaste som finns. Att alla har det bra i samhället och att alla får respekt och kärlek.
   Det de hatiska missar är att de skapar ett allt mer hatiskt och kärlekslöst och irrationellt samhälle, snarare än att de gör det minsta gott. Allra minst för barnen, ju. De kan aldrig undkomma den sanningen och det faktumet. Därför är de inte bara våra fiender, utan allas fiender. Jag skulle gärna påstå att dessa behöver elimineras och tystas. Jag tycker inte deras åsikter hör hemma någonstans. För mig är de farliga våldsverkare. Och det är ju ibland så att många av dessa extremister även är fysiskt våldsamma eller benägna att fysiskt skada andra. Ingenting är för mig värre än det.

   Slutligen är dagens ”debatt” kring barns sexualitet minst sagt torftig och töntig. Det pratas om ”snoppar och snippor” och att det finns beröring de ska kunna säga nej till, osv. De får med andra ord lära sig att känna sig osäkra och så lite sexuella som möjligt, i synnerhet med vuxna, som för barnen utpekas som potentiella förövare som kan vilja dem illa. Så ser jag på det hela. Det har blivit alldeles för känslokallt och kliniskt.
   Samtidigt som man negligerar barnen och inte finns där för dem i otaliga sammanhang.
   Å ena sidan är barn tydligen skyddsobjekt, å andra sidan är de attiraljer som ibland är i vägen, rent av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s