Liberaldemokraterna ”modererar”, förtrycker och censurerar!

Liberaldemokraterna – inte direkt ”liberala” och ”demokratiska”.

I deras forum på Facebook väljer de att kategoriskt inte bara ”tillrättavisa” medlemmarna, utan även censurera eller rent av kasta ut de som har åsikter andra än moderatorernas. Dessa är många. Det finns till och med en sida på Facebook som heter ”Vi som blivit utslängda från Liberaldemokraterna”. Talande?

De ursäktar sig med att de under två år behöver stabilisera sig för att till valet 2014 ha arbetat fram ett bra partiprogram. Därför kan de inte tillåta ”vilka åsikter som helst”.
Själv tolkar jag det mycket mer som att de inte vill ha personer bland sig med vad de anser är ”obehagliga” åsikter, bl a.

Dessa åsikter verkar vara många och det finns liksom inget att gå på för att veta dem på förhand. De drar sig inte för att smälla vem som helst på fingrarna.

För egen del började det med att det postades ett inlägg till galenskaperna kring att en 15-årig pojke blivit dömd i hovrätten för sexuellt utnyttjande av underårig, då han helt enkelt hade haft sex tillsammans med sin 13-åriga flickvän.

Den som postade länken i forumet menade att denna artikel inte alls behövde ha så mycket med L:s politik att göra, utan var av allmänt nyhetsvärde.
Men bara en dag senare postar, enligt mig, den största hycklaren och förtryckaren av personer och åsikter i partiet, Torbjörn Jerlerup, ett inlägg inte på sin egen blogg, utan på Liberaldemokraternas hemsida(!) (som är startad av Alexander Bard – L:s grundare).

Därmed är det inte bara fråga om ”nyhetsvärde” längre, utan något som partiet verkar kunna tänka sig ha som sakfråga i sitt eget partiprogram.

Just sex i barnens värld… (oj, ja just det. De vill inom L att man SKILJER på ”barn” och ”ungdomar”. Som att det skulle vara av särskilt stor betydelse… Men de VET inte bättre, eftersom de censurerar och sitter med skygglappar. De vill säkert bara driva frågan för att verka sympatiska).
Hursomhelst, sex i barns värld och sexualitet hos barn, är en känslig fråga där det finns extremt mycket okunskap, förutfattade meningar, dogmer hos ”veta bättre”-folket och obefintlig eller väldigt vinklad forskning.
Jag är av den absoluta åsikten att man kan inte diskutera ämnet sex i barns värld om man inte samtidigt vågar närma sig pedosexualiteten. Inte enkom för att jag är mån om att vi så fort som möjligt kan – vi pedosexuella – få upprättelse, utan för att den största delen av stigmat även kring barnen, har sin grund i hysterin och häxjakten på pedosexualitet.

Detta orsakar att barnoffer utpekas OAVSETT om de verkligen är offer eller känner sig ofredade eller kränkta och skadade. Det handlar liksom inte om skada längre! Det handlar om att statuera exempel; ”sex med barn är fel!”
Om det sedan är ett barn och en mer eller mindre jämnårig som barnet haft sex med eller om det rent av var en vuxen, det ser man inte till. Bara att ”det är fel och man får inte!”.

Min förhoppning är i detta fall med tonåringarna, att domen kommer överklagas till HD och pojken ska bli friad, men även få skadestånd. Man har de facto KRÄNKT pojken OCH flickan och deras kärleksliv och psyken. För mig är detta ett tragiskt men utmärkt exempel på hur långt hysterin har fått gå, eftersom nu drabbas i sanning även barnen på ett plågsamt synligt sätt.
Det är ju som bekant så att sex intrinsikalt inte är skadligt, utan det är stigmat runt om som skadar.

I vilket fall. Akta er för Liberaldemokraterna! De verkar vara allt utom liberala och demokratiska. Med skitstövlar, rent ut, som censurerar, godtyckligt ”modererar” och slänger ut sina medlemmar, kan man helt enkelt inte lita på varken dessa dumskallar som gör detta eller på L:s politik överlag. Därmed inte sagt att det inte finns några vettiga i partiet. Men de blir antagligen åsidosatta om dessa översittare får sin vilja fram.

Jag kan också specifikt varna de pedosexuella som kanske hade tänkt rösta på L. De, eller snarare Torbjörn Jerlerup, hävdar att de är starkt emot pedofili och tycker det är ”en USEL sak”. Vad han nu precist menar med det. Det låter för mig i varje fall som en kränkande generalisering.

Oaktat vilket så är frågan kring barns (och ungdomars) sexualitet INTE en fråga som jag skulle anförtro till Liberaldemokraterna. De kan inte hantera frågan korrekt och eftersom de inte kan det, utan vill ”göra distinktioner”, så kan de heller inte komma tillrätta med saken.
De hävdar att de är för personlig autonomi. Men de verkar inte ha begrepp till fullo om vad det innebär.
Man kan inte utesluta vissa faktorer inom ekvationen om man vill komma fram till rätt resultat!

Men det är precis detta som kommit att känneteckna L och ett antal av de praktiskt styrande inom detta ”kommande(?)” parti.

Vi får helt enkelt hoppas på att L splittras och de som verkligen är liberaler och står för demokrati, går sin egen väg och bildar ett eget parti.

Faktum är att jag önskar att det fanns ett parti också som hade barns sexualitet som hjärtefråga, tillsammans med pedosexualitet. Jag är nämligen less på all hysteri och alla lögner kring detta. Det fräter ett stort hål i mitt hjärta och min själ att se all ignorans och allt hat som bara pyr ur folk, som tror de har rätt och vet bäst.

Det här inlägget postades i Censur, Demokrati & liberalism, Hysteri, Liberaldemokraterna, Pedofili, Pedosexualitet, Yttrandefrihet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s