Liberaldemokraterna ”förklarar” sig, men bekänner färg

Något(!) förargad läser jag följande på L:s hemsida:

Vi har haft person(er) som aktivt och offentligt förespråkar vad de kallar för ”pedosexualitet”, något som inte är acceptabelt och oförenligt med liberaldemokratisk politik, personen blir följaktligen avstängd.

Det som de kommenterar är debatten jag skrev om häromdagen, som kretsade kring inlägget som postades av DEM på både deras forum på FB samt på deras egen hemsida. Det rörde som bekant en dom mot en 15-årig pojke som haft sex med en 13-årig flickvän.

Det som låg till grund för ”hetsen” på forumet och rent generellt, mot ”pedosexualitet” så som de omger ordet av citattecken, eftersom de inte verkar begripa ens vad diskussionen handlade om, var att det ansågs av flera sexualliberaler på forumet (i sanning INSATTA individer, mig inklusive) att man kan helt enkelt inte bortse från pedosexualitet när man diskuterar den häxjakt som bedrivs kring barn och sex och åldersskillnader.

Eftersom de tyckte att ämnet pedofili var alldeles för känsligt och obehagligt och rent av vidrigt att diskutera vare sig i den tråden eller på deras forum så valde de att censurera och slänga ut ”upprorsmakarna – även om de hycklande uppmanade att ”starta separata trådar” om pedofili. För att göra vad? Hetsa specifikt mot pedosexuella?
De menar således att bara för att man tar upp ämnet pedosexualitet, försöker dra relevanta paralleller mellan dagens allmänna sexualhysteri, som nu även drabbar faktiska juridiska barn, så är det att ”propagera för” än det ena och än det andra!
Dvs ”för ‘pedosexualitet’ (vete fan vad de lägger i det begreppet!), för incest”, osv, osv.

Jag blir mörkrädd. Vad är det för några man har att göra med, i L?

När de är så uppenbart och uttryckligen äcklade av pedofili. Som företeelse, som läggning och i synnerhet ”i utövande” av läggningen. Vad nu DET också innebär; Liberaldemokraterna är inkapabla att definiera saker!

De verkar bara vara intresserade av att föra diskussioner på deras sätt och enligt väldigt snäva ideologier och vad jag skulle kalla för cirkulära argument. Just för att de å ena sidan kan ta upp ett hett ämne, men inte vara alls benägna att tala om det fullt ut.

De går till och med på de mest sakkunniga och respekterade auktoriteterna dels i ämnet men även som sitter i benämnda parti. Jag talar om allas vår Dick Wase, som flera gånger försökte förklara att man inte kan lämna ”ämnet” pedosexualitet helt därhän i debatten.

Helt enkelt: Liberaldemokraterna avskyr ”pedofili”! Eller? Det verkar ju knappast bättre.

Det enda de gör är att snacka skit om saker de inte ens begriper sig på, men attackera de som är insatta. De är inte heller intresserade av nyanseringar av argumentation eller begrepp. Inte vad gäller somliga ämnen. Det behöver inte bara handla om pedofili, eftersom de slängt ut andra från forumet i helt andra diskussioner.

De skyller på att de inte är intresserade att ha högt i tak, m.m. Nej, tack, vi har fått märka och känna av det!

Det finns fanimej ingen ursäkt för den stil de ger uttryck för. De borde istället byta partinamn till Fascistdiktatorerna.

En parentes och anmärkning angående det länkade citatet:
Efter att ha läst meningen några gånger börjar jag även bli upprörd över ordvalen; ”aktivt och offentligt förespråka…”. Vad menas?! Kanske de likställer att förespråka rättigheterna för en människogrupp med en sexuell läggning annan än hetero/HBTQ, med att förespråka terrorism, vad vet jag… För övrigt är det lite humoristiskt att läsa syftningsfelet ”som inte är … oförenligt med liberaldemokratisk politik”. Det enda andra sättet att tolka meningen vore om man delade upp den till ”pedosexualitet: något som inte är acceptabelt” samt ”och [som är] oförenligt med…”. I detta fall är det ett uttryck för hets mot folkgrupp.

Men tack för detta, nu känner jag min fiende bättre! Det behöver vi alla göra, i den alltmer ofta inhumana, intoleranta värld vi har skapat. Eller som somliga har skapat och som också ser till att upprätthålla.
Vill man kalla sig för ”liberaldemokrat”, får man nog ändå ta de där extra stegen för att förtjäna den titeln, i min värld.

Samtidigt som de vill legalisera innehav av barnpornografi och talar vagt om ”sexualmoralism”, kan de inte erkänna att sexualmoralismen till stor del bottnar i okunskapen om och skräcken för pedosexualitet. Tragikomiskt.
När det kommer till kritan vurmar L bara för de redan mer eller mindre accepterade minoriteterna i samhället. Eller säger sig vurma, iaf. Det kan handla om tvångssteriliseringen av transsexuella, funktionshindrade, sexköpare/sexsäljare, osv. Fast det där ”mörka”, vill de inte ta i med tång. Och de vill som sagt inte heller definiera eller nyansera. De hetsar hellre och uttrycker avsky kring det. För det är ju så man gör om man är ”liberaldemokratisk”.

Det här inlägget postades i Censur, Demokrati & liberalism, Liberaldemokraterna, Pedofili, Pedosexualitet, Yttrandefrihet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Liberaldemokraterna ”förklarar” sig, men bekänner färg

  1. Elias L. skriver:

    Tragiskt.

  2. Alice-Dagen 365 skriver:

    Tack, Elias, för kommentaren. Det vore dock intressant om du utvecklade lite mer?

    Personligen kan jag inte göra annat än hoppas på att Liberaldemokraterna blir partiet att räkna med och rösta på, framöver. Så länge de inte har nötter eller rena idioter i spetsen, som menar på att det är OK att förtrycka och fortsätta hålla nere en viss grupp människor i samhället.

    Förtal, lögner och hatpropaganda är nåt vi får stå ut med tillräckligt ändå. Vi behöver MER och FLER rättigheter. Inte ett parti som ytterligare spär på världens ondskefulla agenda mot oss som ”råkar” älska barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s