HBT-arnas hyckleri och kränkningar gentemot pedofiler måste uppmärksammas

HBT-arna beter sig ytterst ohederligt, minst sagt.
När de började sin kamp för acceptans, ville pionjärerna inkludera att alla sexuella läggningar skulle få acceptans. Inte bara dem själva alltså. Men för att ”vinna” kampen så sålde de ut pedofilerna. Det var det första hyckleriet och det är beklagligt.

Men nu, när HBT-arna redan fått acceptans, och till och med är i varje fall svenska samhällets gullegrisar, så har de inte bara exkluderat sig från vår folkgrupp, utan även börjat hetsa mot oss!

Det är en sak att de är rädda för att ”liknas vid oss monster” (fast vi är av samma skrot och korn!), men när de börjar uttala sig rent kränkande mot oss pedofiler, då har de banne mig gått över gränsen. För länge sedan. HBT-are står lika mycket för hatpropagandan och lögnerna gentemot pedofili och pedofiler som övriga samhället, om inte mer.

Och detta gör de bara för att vinna de tveksammas gunst! Innerst inne vet de nämligen att de är inte det minsta olika eller annorlunda mot pedofiler vare sig läggningsmässigt, biologiskt eller mentalt. De kan omöjligt värja sig, i längden, mot detta faktum! Och när det väl blir så illa uppenbart, att pedofili alltid var en läggning det med, var ska då HBT-arna ta vägen? Vad ska de anklaga pedofiler för då?
Förutom det där triviala att för dem handlar det om ”vuxen attraktion och vuxet sex”. Som att sexualitet var nåt exklusivt enbart för personer över 15. Eller i synnerhet attraktion och kärlek. I mycket forskning har man kunnat visa på att ”dömda pedofiler” inte sällan, utan snarare relativt ofta, varit både bisexuella och homosexuella. Så vad är det de försöker värja sig emot? Skulle en homosexuell pedofil vara det minsta olik en homosexuell teleiofil? Näppeligen. Det finns ingen grund för det och det går inte att rationalisera bort med nån slags ursäkt. Inte den att pedofili skulle vara nån slags sjukdom som kan finnas hos alla, oavsett läggning. Nej, nej! Utan för att pedofili redan ÄR en läggning. En läggning är sällan hundraprocentig. I ett flertal studier har man kunnat se att minst 20 % av vuxna män tänder lika mycket sexuellt på förpubertala flickor[1][2], som på kvinnor i ungefär deras egen ålder, dvs vuxna. Så skulle man då kunna säga att pedofili var en sjukdom? Är alltså 20 procent av vuxna män ”sjuka”? Inte för att det är korrekt att benämna alla dessa som pedofiler, men just att själva dragningen kan finnas där. Dristar man sig också till att jämföra siffror mellan studier för ”pedosexuella känslor”, gentemot ”homo- och bisexuella känslor”, så tenderar faktiskt de pedosexuella känslorna vara mycket mer förekommande. Dvs ha en högre prevalens i befolkningen.

Vill man ha bevis för att pedofili är en läggning kan man beakta detta:
Precis som homosexualitet är biologiskt nedärvt, är pedofili det också. Eftersom det är gynnsamt för vår arts fortlevnad. Skulle man utrota alla med t ex homosexuell eller pedofil läggning idag, skulle det finnas lika många med samma läggningar i kommande generationer. Detta kallas evolutionär adaption[3], och kan inte bortses ifrån! Även inom psykiatrin och hos myndigheterna i bl a USA och Kanada, har man börjat inse att det är omöjligt att ignorera att pedofili är en läggning, och att det är både ologiskt och fruktlöst att kalla det för en störning. Helt enkelt för att det inte är det.

I Smålandsposten recenseras Jonas Gardells ”Torka aldrig tårar utan handskar, 2. Sjukdomen”. Där citeras följande rader ur boken:
”De läkare, journalister, chefredaktörer, ledarskribenter, politiker, poliser, präster, jurister och myndighetspersoner som gjorde sig skyldiga till dessa övergrepp – inte någon av dem har någon gång fått stå till svars för det lidande och den förtvivlan de åsamkade en redan från början utsatt grupp”

Ja, visst hade de homosexuella det svårt förr. Samma ”gäng” är ute efter pedofilerna nu. Men de är även ackompanjerade – av HBT-arna själva!
Det går så fint att vädja om allmänhetens empati och förståelse. Att mena på att HBT-arna förtjänar samma mänskliga rättigheter som alla andra. Men de drar sig inte från att förtala och bedriva häxjakt på pedofiler vind för våg, eftersom de på så sätt vill vinna extrapoäng och verka fullt ”normala”. Dvs inte alls så annorlunda från heterosexuella. Och visst, i sanning är ingen, oavsett läggning, ”annorlunda från heterogänget”. Men det de gör är fullkomligt ohederligt och omänskligt! De har redan sålt ut oss pedofiler en gång, men nu pissar de på vår grav också!

Hade de råg i ryggen och var sympatiska, skulle de stå upp för oss istället. Oss pedosexuella. Kanske tänker de att de skulle förlora allt, om de stod på vår sida. Och jag kan inte sia om ifall det skulle bli så. Men det minsta man kan kräva, om de nu vägrar hjälpa oss, är att de rent ut håller käft om att förtala oss pedosexuella!
Så länge de själva säger det minsta negativa om pedofili, så förtjänar HBT-arna ingen sympati! De ska själva se upp med att ställas till svars, den dagen de bevisligen haft fel och att de faktiskt bidragit till att göra pedofilers liv bra mycket mer odrägligt och inhumant mot vad det redan är och behöver vara!
Ni förstör människoliv!

Källor:

 1. Hall, Gordon C Nagayama, Hirschman, Richard & Oliver, Lori L: Sexual Arousal and Arousability to Pedophilic Stimuli in a Community Sample of Normal Men. I Behavior Therapy, Vol 26, 1995, pp 681-694.
 2. Smiljanich, Kathy & Briere, John: Self-reported sexual interest in children: Sex differences and psychosocial correlates in a university sample. I Violence and Victims, vol 11(1) 1996, pp 39-50.
 3. Wakefield, J. C. (1992). The concept of mental disorder: On the boundary between biological facts and social values. American Psychologist, 47(3), 373-388
Det här inlägget postades i fördomar, Pedofili, Pedosexualitet, Yttrandefrihet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till HBT-arnas hyckleri och kränkningar gentemot pedofiler måste uppmärksammas

 1. I_am_who_I_am skriver:

  Ja, det är sannerligen ett hyckleri att HBT-personer numera deltar i hetsen mot PZN-personer(pedosexuella, zoosexuella och nekrosexuella). Ett annat hyckleri är att samma journalister som förfasar sig över att homosexuella relationer är förbjudna i vissa länder, inte tycker det är det minsta konstigt att pedosexuella och zoosexuella relationer är förbjudna i Sverige.

  Andra hycklare är de personer som ägnar sig åt illegal fildelning, men som ändå anser sig vara förmer än de som laddar ner barnpornografi. I båda fallen ägnar man sig åt något olagligt, där lagstiftningen kan ifrågasättas.

  • Alice-Dagen 365 skriver:

   Hej och tack för kommentaren! Ledsen att den inte godkändes förrän nu, men jag har legat lågt med att blogga på sistone. Har velat fokusera på mig själv istället och mitt eget välmående.
   Roligt att i varje fall någon följer bloggen fortfarande. Nån sympatisk alltså. Det var en massa störda anti-pedofili-personer ute efter bloggen för lite sen. Men de är väck nu, de idioterna. De trodde de kunde få bort min blogg! Haha. Så fel de har. Och en person som kommenterade här slutade med en varning från dennes ISP, efter att jag anmälde den tragiska människan. De tror de kan hetsa hur de vill mot oss pedofiler, utan att det får konsekvenser.
   Hursomhelst. Jag håller med om det du skriver. Folk verkar gilla att hyckla överlag och moralisera och säga vad som är ”rätt och fel”. Extra lätt att göra när man (tror att man) har det på det torra och när de slår på en folkgrupp som redan ligger ner och inte har de rättigheter och det skydd som andra har.
   Det är detta vi måste först komma tillrätta med. Att det inte ska gå att hetsa mot och förtala oss utan att de som gör det kan bli lagförda, samt att vi måste få samma rättigheter att leva och existera som alla andra, utan inskränkningar eller undantag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s