Kastrera pedofilerna!!!

I media häromdagen läste jag chockerat nyheten om att det nu ska göras en studie på kastrering av pedofiler, som något slags ”bot mot detta brott”.

Nyhet, förresten? (2014!)

Flera kvällstidningar skrev om detta (Aftonbladet, DN, Expressen, GP (med rubriken ”Sverige ska kastrera pedofiler”(!) (min kursivering)), men Enköpings-Postens ledarsida tar priset som den mest extremistiska rapporteringen och glorifieringen av den här studien, där man också kan ana en närmast löjeväckande tro på projektet som att den kommer bära frukt och att detta är vägen vi skall vandra. Men det som stör mest är vad skribenten uttrycker i form av definitivt hat och vad jag benämner som hets mot folkgrupp och förtal. ”Pedofiler bryr sig inte om att de skadar barn”, de har ”låga lustar”, de infiltrerar, manipulerar och utnyttjar barn och deras anhöriga. Vidare propagerar denna galna människa för att vi borde ha tvångskastrering, och annan tvångsbehandling samt att pedofiler inte ska få ha tillgång till internet(!)

Det finns flera aspekter i det här.
För att spalta upp dem:

  • Kemisk kastrering är bevisat ineffektiv/verkningslös om patienten är ovillig.
  • Vilka är bieffekterna?
  • Det skrivs uteslutande om ”pedofiler”, men reella fakta, om än ej från vårt avlånga muppland, visar att en enorm minoritet av de som begår sexbrott mot barn är just pedofiler. Dvs har den sexuella läggningen. Talar vi om sexbrott av mer extrem och våldsam karaktär så kan man säga att 0% är pedofiler. Således: hur kommer man tillrätta med ICKE-PEDOFILERNA? Och inte minst alla kvinnor som förgriper sig på barn? Dessa kommer man inte åt alls, utan snarare kommer de bli ännu mer osynliga.  Hur rättfärdigar man detta och vari ligger det etiska i detta, när man attackerar just en människogrupp BASERAT på en sexuell läggning?
  • 60 pers har anslutit sig. Knappast många. 6000 hade varit många. Men nu är det så att pedofiler håller sig borta generellt från psykvården. Några av dessa 60 kan komma att tycka att den här behandlingen ger effekt. Det får stå för dessa få. Jag har själv provat detta och även på Karolinska. Men jag mådde skit och kände mig helskum. Läggningen och dragningen fanns såklart kvar. Den enda skillnaden var att jag ville leva ut det sexuella (på egen hand genom fantasier), men kunde inte rent mekaniskt. Så hjärnan och hjärtat/själen ville ha sex, men inte mitt kön. Förmodligen kommer flera i den här studien upptäcka samma sak. Så vad de än ”kommer fram till” i den här mikroskopiska studien så kan man knappast säga att den kommer ge svar på något eller skulle kunna representera andra än de som anmält sig. Varför? Jo, för att de som anmält sig givetvis är villiga att ”förändra” sig. Men det kan man knappast räkna med att särskilt många andra vill.
  • Pedofiler är människor som alla andra. De är redan utfrysta av samhället. Det råder en ignorans inför problem på en mycket mer human och jordnära nivå. Dvs människointresset för pedofiler existerar inte, inte ens när man träffar på en pedofil som själv är barn.
  • Som nämnt ovan är detta ett sluttande plan. Vad kommer efter? För ni kan ge er fan på att det inte stannar vid frivilliga kemiska kastreringar. En del länder har anammat extremistiska åtgärder och praktiserar ofrivillig kirurgisk kastration. Och följder på följder kan också reflekteras över. Pedofili är en sexuell läggning som är 100% naturlig, eftersom det är en evolutionär adaption. Det kommer alltid födas en bestämd mängd pedofiler bland alla befolkningar. Det skrivs att ”detta är inte ett botemedel”. Nej, tacka fan för det. Det är omöjligt att ”bota” en sexuell läggning! Enda sättet att totalt underkuva någons sexuella beteende är kastrering och lobotomi. Därefter har vi inte en människa kvar, utan ett skal. Ett kolli.

Detta känns som inget annat än en modern häxjakt. Just eftersom det bara talas om pedofiler. Även om det rått en stor inflation i begreppet. Jag har kompisar som säger att det ”visst” är pedofili om en vuxen har en dragning till en tjej som är <18. Det finns så förbannat mycket elände barn utsätts för, som INTE kan skyllas på pedofiler. Inte ens med en begreppsinflation om vad nu ”pedofili” är. Barn själva rankar negativa sexuella erfarenheter med vuxna som minst skadliga, jämfört med annat de utsatts för, och som dessutom är mycket vanligare. Att man kan ”se” att barn far så illa av denna typen av sex idag beror på inget annat än att de vuxna som driver på den här häxjakten också involverar barnen själva och stigmat kring ”barnsex”.
Men det jag ville komma till, även om jag berört det förut, är att det är så många andra som slinker undan med den här mentaliteten. Folk som INTE råkat bli födda med en pedosexuell läggning, men som begår väldigt grova brott ändå. Och gemene vuxen som behandlar barn illa. Intoleransen sträcker sig tydligen bara till manliga pedofiler. Det, och extremfall som Yara.
Men för många är pedofili värre än barnamord. Det uttrycker även rättsapparaten.

Det är dags att göra något, anser jag! Det vill säga något som är genomförbart och logiskt. Ta tjuren vid hornen. Läs på vad pedofili faktiskt är och innebär och få därmed förstått att pedofili är en sexuell läggning precis jämställd med bl a homosexualitet, genom att förkovra er i vad evolutionär adaption innebär.
Fundera också, och detta är nog det svåraste, om sex mellan vuxna och barn verkligen är så skadligt och onaturligt.
Någonstans måste en förändring ske. Det intoleranta samhället visar sin fula nuna gång på gång, men det har nått en återvändsgränd, som de trots allt envisas med att besöka!
Pedofiler själva kan, och ska, inte behöva göra och offra mer. Ett demokratiskt, humanitärt samhälle bygger på tolerans och att ge och ta. Har man fötts med en läggning som gör att man attraheras av barn har man idag inget kvar att ge redan från början. Jag tror det kommer bli så att många till slut skiter i att ”följa lagen” som det så hårt propageras för, likt ett Stasi-land. Ibland hoppas jag till och med på att det helt enkelt bara spårar ur, för att folk ska börja fatta. Men ju mer intolerans och galenskap som samhället visar upp, desto närmare kommer vi en verklighet där lagen och vad man får och inte får göra ignoreras. Den här katt- och råttaleken kan liksom inte sluta på annat sätt.

Det här inlägget postades i Barnsexualitet, Hysteri, pedofilhysteri, Pedofili, Pedosexualitet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s