Vanhelgad Alice-dag, 2017

(Inlägget är några timmar försenat, pga internetproblem.)
Jag hade inte tänkt skriva något inlägg idag. Dels för att jag har så få läsare och dels för att det inte verkar vara någon poäng med att driva en debatt i det här samhällsklimatet.

Men efter dagens händelser i landet känner jag mig nästan tvungen.
Det har nämligen varit en ”stor razzia” mot s.k. nätpedofiler. (Det där påhittade mediaordet igen.)
Knappast en slump att det skedde den 25 april, på den ”ökända” Alice-dagen!
50 själar har fått väldigt oönskad påhälsning och förmodligen sina liv förstörda. Polisen knackar dörr och snor till sig allt vad de kan komma över i deras lägenhet som ”kan vara brottsligt att inneha”. Det handlar knappast bara om absoluta, direkta bilder eller filmer på vad som numera kallas för ”dokumenterade övergrepp på barn” (grattis, media).
Med andra ord kan de tömma större delen av en lägenhet på det viset. Och sannolikheten att bli dömd ökar, förstås.

Jag begriper inte hur detta kan rättfärdigas. Det må vara en sak om man ”sprängt” en liga som aktivt håller på med övergrepp som de dokumenterar och sedan skickar mellan varandra. Media lyckas vara ovanligt otydliga i den här nyheten, men jag får fram att det i princip bara rör sig om människor som befattat sig med detta nuförtiden olagliga material.
Självklart är det i det minsta oklart vad ”barnpornografi” är, som jag skrivit om tidigare på bloggen. Dels är materialet superolagligt, så man kan inte få visa upp exempel. Ens i förvrängd, censurerad form. Och dels är lagtexten löjeväckande å det grövsta, med den sanslösa formuleringen ”…som vädjar till sexualdriften”. Jösses. Till och med de mest påklädda, vardagliga bilderna kan ju inbegripas där. Och som sagt kan de ändå ta vuxenporr också om de inte hittar nåt ”bättre”. Bara de får fälla dig och ta dina dyra elektroniska ägodelar. För de vill slå dig på fingrarna!
”– Vi vill gärna sända en signal till de här personerna om att det inte är riskfritt att hålla på med det här, om man hanterar dokument med sexuella övergrepp mot barn ska man få klart för sig att det faktiskt är en risk att göra det, säger Anders Ahlqvist.”

Som vanligt spyr både snuten och media ut de traditionella lögnerna. Dels om den urgamla myten att offer blir förövare, och främst att ”många som tittar på barnporr också förgriper sig på barn i verkliga livet”.
Högst troligen råder det motsatta, i det senare fallet. Detta enligt empirisk forskning (som säger att tillgången på (all slags) porr minskar sexualbrotten). Inte svenska snutens värdelösa fakta. Precis som när man drar en parallell till att en blottare kan bli en sexmördare (Anders Eklund, som ”började sin karriär” med att blotta sig) och därför ”måste man gå hårt åt på blottare”. Det blir dock så mycket lättare att prångla ut falska fakta, när man gör det hela bakvänt och framställer det så. Oerhört bekvämt sätt att ljuga på. Flertalet verkar ändå inte klara att hänga med i svängarna och genomskåda skitsnacket. Förmågan till källkritik och att ifrågasätta verkar vara en enorm raritet.

Nåväl. Tydligen ska det ha förekommit att några av de anhållna haft ”kontakt” med barn. Hujedamej. Även ett enstaka groomingfall skrivs det om. Men förmodligen är detta som vanligt bara toppen på isberget!!!111ettettett. För så uttrycks det, att ”de precis bara har börjat” (snoka).

Man kan fråga sig vad vitsen med den här häxjakten är. Såklart tycker gemene medborgare att ”gud vad bra att pedofiler åker dit”. Men sedan skiter de i följderna, som blir enorma. Jag tror det är svårt att sätta sig in i hur jävligt livet blir när man ”åker dit” på sådana här saker. Skulle man åka dit för t ex grovt narkotikabrott så skulle det bli rena semestern i jämförelse. Inte minst så stjäl inte snuten dina dyraste, mest använda föremålen i ditt hem. (Ehh, bortsett från knarket då, såklart. Missförstå mig rätt.)

Kontentan är ändå att oerhört få faktiska barn ”räddas”. I synnerhet när man bara är ute efter att klippa hårtopparna och sätta dit folk som blott fantiserar på internet. I verkliga livet kanske de har totalt isolerat sig. Likväl ska de åka dit. För de måste hjärntvättas på ”Sexualmedicinskt Centrum” och begripa att de är sjuka och att de ska försöka ”gilla vuxna” istället. Går inte det så ”erbjuds” man kemisk kastrering. Förmodligen är det inte långt innan detta blir ett tvång. Alla som gapar om ”hårdare tag” mot pedofiler har rätt stor makt. Kreti och pleti som inte förstår bättre tiger och samtycker, eller så bryr de sig inte.

Det enda samhället kan göra, är att ”slå på fingrarna” och inte minst SKRÄMMAS.
Pedofili och barnsexualitet är en del av människans biologi och går INTE att göra sig av med. Inte heller erbjuds vettiga alternativ, utan det är enkom en häxjakt som slutar med att pedofiler grips och de blir av med sina grejer och sedan kan de välja mellan idiotisk pseudoterapi eller att ligga lite lågt för att sedan börja om igen. Om de inte tar livet av sig i processen eller blir missbrukare. Men vem i helvete bryr sig om det?
”MAN MÅSTE JU SKYDDA BARNEN!”

Men ta för FAN då fram reella, empiriska fakta nån gång som visar att barnen verkligen skyddas, att sexbrotten (de obekväma med inslag av våld, hot, tvång, etc) MINSKAR, genom att förfölja folk som blänger på dessa förbjudna bilder, som det inte ens finns en vettig definition för vad de skildrar.
Ingen i i varje fall Sverige ifrågasätter/vågar ifrågasätta den metodik samhället använder sig av idag. Inte ens om det är helt etiskt. Masspsykosen är total och de få som kanske skulle kunna opponera sig blir censurerade pga åsiktsmonopolet, eller dogmerna. Vilka ses som ett ”konsensus” och absolut sanning. Alla gapar väl och lyssnar jättenoga när självutnämnda experter som RB’s Börje Svensson raljerar. Och hans gelikar. I och för sig ser jag mest diverse snutar som uttalar sig nuförtiden. Skapligt misstänksamt. Dessa lär nämligen inte bry sig ett dyft i annat än ”forensiska” fakta. (Sexual)politik och annat är inte deras ”grej” eller hur de arbetar det minsta lilla. De ser blott på dessa vettigt framforskade (och ofta ”ickekliniska”, dvs inte framtvingat på t ex en anstalt eller genom förhör av skadade offer eller fällda brottslingar, etc) fakta som ”ursäkter och bortförklaringar för att begå övergrepp”.

Det blir dock problematiskt, när man struntar i att skilja på situationsförövare som INTE är pedofiler och inte ens gillar barn och de som är födda med läggningen och är betydligt försiktigare och de facto snälla och välmenande mot barn. (Ju mindre stigmatiserat det är att främmande vuxna spenderar tid med barn, desto mindre ”konstigt” blir och upplevs det av båda.)
Ju hetsigare jakten på pedofiler blir, desto mer tvingas de att gömma sig och skydda sig och till slut har de bara ett försvarsbeteende och är generellt destruktiva mot sig själva och i sin läggning. Dvs den blir ”perverterad” eller mer intensiv på ett onaturligt sätt.
Och ni kan lita på att den intolerans som uppvisas leder till ett större förakt för samhället i stort – och varför ska man ”anpassa sig” och, tänker säkerligen en del, ”följa lagen” så benhårt som det avkrävs? När man inte ens får något för det och erkänns som människa, utan bara ses på som ett monster oavsett.
Detta har jag dock skrivit om tidigare också.
För att citera en intern på Norrtäljeanstalten (inte sexbrottsdömd): ”blir man behandlad som ett monster så blir man ett monster till slut”. Och media och resten av samhället har sin självuppfyllda profetia och ”får klart för sig hur rätt de hade”, när de drev på häxjakten och dessa ”monster” kom till.

Tillbaka till huvudnyheten. Jag tror på ett absurt sätt att man vill att pedofiler, i varje fall de man haffat, ska ha begått verkliga brott mot barn och att det ska finnas bland allt material man tagit. Så att snuten kan få befogenhet för sitt inhumana övertramp. Även om de har stöd av lagen, givetvis. Som ju är skriven så att det ska vara OK att ha en häxjakt. Snuten är bara Djävulens hantlangare, typ.
I vilket fall så har detta sagts i media idag:
”Det är tokigt att säga att vi hoppas att hitta sådana fall, men vi vet ju att det pågår övergrepp mot barn och att det sker dokumentation i olika former.”
Ja, det är djävligt tokigt att säga så, Malin Källström Bendrik, poliskommissarie och gruppchef på polisens nationella operativa avdelningen (Noa).

Men som sagt, i mina ögon är detta charader. Om än med riktigt svåra konsekvenser, när det tvingas fram förövare och i extremt få fall, offer.
Och folket tror det de läser, att nu har de räddat massor av barn, för de hittade si och så många bilder. Media kan här skriva precis hur de vill, det går inte att ”källgranska” detta. Men vem skulle ifrågasätta ”sånt här avskyvärt”, ändå?

”Betet” de gått på för att hitta dessa 50 personer har varit genom redan kända bilder. Med andra ord kan de knappast ha vetat mer än att de kollat på barnporr. Inte vilket material utöver detta de hade. Det säger mest om hur polisen då arbetat och att de misstänkta måste ha delat filer rätt så öppet och okrypterat.
Intressantare att tillägga är dock att polisen inte kunnat få ut alla IP-adresser som de hoppats på, eftersom uppenbarligen har inte vissa Internetleverantörer själva ansett detta som så pass allvarligt att de vill hjälpa till…!
Mig veterligen bistår alla operatörer utredningar om allvarliga brott. Allvarliga brott.
Är inte detta det då, så som media slagit på stora trumman och haussat upp det hela…?
Uppenbarligen inte. Inte egentligen. Jag tror det handlar mycket mer om att klappa bengen på axeln för deras ”stora insats”. Och annat konspiratoriskt, politiskt som jag inte finner nödvändigt att avhandla.

Kriget som bedrivs mot pedofiler och pedosexuella och hur man behandlar dem som icke önskvärda och att media tillåts skriva om dem som vedervärdig ohyra är inget annat än just ett krig. Målet är att man inbillar sig att man kan vinna kriget och ”få bort” pedofili eller åtminstone uppnå en slags nollvision om sexbrott mot barn. Det finns inget som helst som tyder på att detta är möjligt, när man generaliserar som man gör, vägrar se till forskning och fakta, utan bara är ute på ohederligt uppdrag. Givetvis, för de som gillar att feltolka, är jag inte för övergrepp på barn, utan jag är bara ute efter att man blandar äpplen och päron konstant så man inte kommer tillrätta med endera problem, eller som samhället ser som problem, när det handlar om pur affektion.

Således krigar samhället för att få fred!
Man brukar likna det vid att försöka knulla för oskuld.

Det finns ingen anledning att ställa upp på dessa villkor. Om det trappas upp är det närmast dags för revolt. Människor ska inte behöva utsättas för den här extraordinärt inhumana och särskiljande behandlingen, baserat på deras FANTASIER. Eller ”vad de skulle kunna riskera att göra”.

I somliga, och alltfler, fall bär häxjägarna skulden för att de lett in minderårigattraherade på dessa snåriga, mörka stigar! De är så jävla duktiga på att skapa offer och förövare.

Här har ni i varje fall en som aldrig ger upp eller lägger sig i ryggläge. Man kan nämligen aldrig stjäla en människas inre frihet. Jag är för klok för att gå på alla lögner. Även om jag förstås känner mig oönskad och allt det där titt som tätt. Men det är ju för att jag lever i fel tidsperiod. Perspektivet är dock större, för min del. Jag ser det helst som att jag kämpar för sanning och rättvisa.

Styrka till de misstänkta och till de eventuella barn som kommer grillas av blåbärspsykologer och ”specialutbildade” förhörsledare.

Det här inlägget postades i "Nätpedofiler", Moralpanik, pedofilhysteri, Pedofili, Pedosexualitet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s